Viktig info

Viktigt meddelande BBO-Skåne!


Hejsan!

Idag är sista dagen för betalning av medlemsavgiften för 2020/2021. Om du inte har betalat kommer du automatiskt att tas bort från listan över godkända spelare på BBO-Skåne från och med den 7/9. För dig som inte vet det måste klubben betala 40 kr i ”straff-avgift” till förbundet för varje spelare som inte har betalat medlemsavgiften. Och eftersom vi får in ca 20 kr per spelare till klubben så blir det Ebberöds bank om vi inte är strikta när det gäller medlemsavgift.

OBS! Är du introduktionsmedlem så behöver du inte betala något för första året!

Är du osäker på om du har betalat eller inte, eller hur länge ditt introduktionsmedlemsskap gäller? Gå in på din sida på svensk bridge, kolla under ”Mina sidor”

Efter” Medlem” ska det stå Ja (2021) om du har betalat för säsongen 2020/2021. Är du introduktionsmedlem står det hur länge medlemskapet gäller, i det här fallet t.o.m 2021. Det betyder att du inte behöver betala medlemsavgift förrän augusti 2021.

Står det Medlem: Ja (2020) är du inte registrerad som betald medlem för 2021. Du måste då betala omgående för att få lov att fortsätta spela på BBO-Skåne.

Många hälsningar

Charlotte

En reaktion på ”Viktigt meddelande BBO-Skåne!

  1. Har du inget inbetalningskort? Du kan enkelt själv betala via bankgiro, beloppet varierar beroende på vilken klubb du tillhör, för Lomma/Bjärred är det 400:-, Lund 450, Bridgehuset 500 och Malmö 530. Tillhör du annan klubb kan du hitta beloppet när du söker på din klubb här: http://db.svenskbridge.se/indexKlubb.asp.
    Beloppet inbetalas på bankgiro: 373-3482 ange sedan midnr och ditt namn i meddelanderutan.
    ( https://www.svenskbridge.se/gl%C3%B6m-inte-medlemsavgiften )

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *