35PlusTävling

35Plus 25 nov.

Vi blev 24 par med lite strul då ett par inte kom med. På grund av denna malör straffade sedan BBO oss så vi fick spela 23 ronder med en bricka i varje, dvs alla fick möta alla par! Trots idoga försök från TL lät detta sig inte ändras. Alla tog det med knusende ro och vi fick spela lite fler brickor än vi brukar. 🙂

Till sist blev Kjell och Berit som vann överlägset på scratch, men även på hcp trots rejäla tillägg. Tvåor blev Karin och Adam och på tredje plats kom Sanna och Astrid! Grattis till era topp-placeringar!

För oss andra gäller uppladdning inför nästa vecka då vi träffas igen – samma tid samma plats!

En reaktion på ”35Plus 25 nov.

  1. Ja, det var lite överraskande att både antal brickor, brickor per rond och rondtid inte stämde med det jag satt upp. Rondtiden kunde jag fixa, men de andra lät sig inte ändras. Lite telefonkoll med mer erfaren tävlingsledare gav vid handen att; “Nej, det går inte att ändra!”
    Tack för att ni höll ut. En spelare var tvungen att avbryta efter 21 brickor, men där fick jag in en ersättare med 45 sekunders varsel 🙂
    Jag tror det var 4-5 gånger som någon inte hann med innan rondtiden vara slut; men det gick att vad resultatet borde blivit så jag kunde korrigera utom i ett fall.
    Ha det bra!
    Lennart

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *