AnalysSpel på BBO

Våra handikapp

De handikapp du tilldelats av förbundet på BIT nu i början av oktober är felaktiga. Inga av dina resultat för juli och augusti på BBO finns med trots ett heligt löfte från kansliet att så skulle ske. Samma gäller eventuella bronspoäng. Detta trots att Lunds BK betalt alla spelavgifter.

Vi är de första att beklaga detta och hoppas på er förståelse.

Bakgrund.

De rapporteringsrutiner som SBF (Filbyter) erbjöd oss, när vi startade att spela på “allvar” var inte anpassade för våra behov. Vi var för många som spelade…. Efter mycket slit de tre första veckorna i juni blev vi tvungna att programmera en egen rutin.  Vi fick tillstånd och löfte av Martin Löfgren att använda denna rutin och kansliet lovade att allt skulle ordna sig, då de skulle byta filformat för rapporteringen den 1 september, till exakt samma format som vi valt två månader för tidigt.

September kom men våra resultat från juli och augusti kom inte med. Vi blev då lovade att allt skulle lösa sig vid nästa månadskörning i början av oktober. Tyvärr blev det som ni märkt inte så, utan det hela börjar likna ”Tödde och Mödde“….

När jag igår kontaktade kansliet fick jag beskedet att ”pengarna är slut”??Vårt behov krävde speciell programmering som kostade pengar som inte fanns! Vi (BBO Skåne) är 352 personer som nyligen betalt in 400:- till SBF (drygt 140’), så man ju kanske tycka att vi betalt för detta och lite annat…

Förslag på lösning.

För att lösa problematiken i den uppkomna situationen föreslog jag “vi löser detta”. Vi erbjuder oss att leverera alla resultat från våra tävlingar i ett godtyckligt fil-format, som passar förbundets rutiner inom 2-3 dagar, bara vi får reda på hur dessa filer ska se ut. Kansliet lovade att komma tillbaks med ett svar på detta förslag snarast…

Som backup-förslag tänker jag erbjuda att vi räknar ut (med vissa förenklingar) de justeringar av hcp som behöver göras på grund av vårt BBO-spel juli och augusti och “kräva?” att förbundet då gör manuella justering för våra ingångsvärden för september, för de av oss som påverkat vår hcp med mer än en enhet under dessa månader.

Spännande fortsättning följer….
Rickard

En reaktion på ”Våra handikapp

  1. Tack Rickard för allt jobb du lägger ner för allas vår räkning,
    Det sista alternativet är väl det enklaste för alla, även om det inte är 100% “rätt”.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *